Blogger Templates
I'M NEW TO BLOGGING... SO, DO FOLLOW AND TEACH ME OKE.... JANGAN JUST VIEW AJE... FOLLOW LA.... HEHEHE... :D

Monday, 31 October 2011

bored huh?

Hari ne first day aku d umah makcik aku d jitra.... 1st tym.... cuti semester without family... huhuhu... kalau nak diingat... memey cdey r.... tapi nok buek cmano... doh takdirku disini...huhu.... apa aku cakak ne???? maaak!!!! blog aku bengong ke? mentang2 duk utara.... kawan ngan dak2 utara... haa.... ambek kaw.... bahasa berterabur... sat g masuk speaking london plak.... hahaha... aku nak ceta ne.... fasal hari ne... aku bangun pagi...(pagi la sangat.....) kul 11.24 am.... hahaha...terbaek punya anak dara... hahahaha.... nasib bek(baik la sangat...:P) d umah owg... lw d umah sndiri.... kompom aku dah dapat morning lecture.... kalah lecturer COCO...hahaha... bkn pa.... smalam aku tidoq lambat kut.... apa jua aku buat??? download lagu... ahahaha~ tapi... malangnyaaa..... tadi... aku lupa sambung etu charger.... so, bila netbook termati... terdelete la segala2nya....huhuhu.... cekewa aku jo! 

Sekarang ne aku tengah menanti keputusan rayuan elaun.... Kalau diluluskan... dapatla elaun 6ratus lebih.... Hopely dapat laa... Amiiinnnn..... Everyday aku berdoa supaya aku dapat elaun.... Aku ada banyak benda maw beli... paling penting sekali ialah hard disk for my netbook... huhuhu.... bnda laen??? x penting sangat....xperlu nak mewah2 sangat kot... kata underprivileged... tapi.... loaded... apa kes??? yela.... tipu laa kalau aku xmaw cam org laen... bli mcm2... tapi... stakat nee.... aku x fikir sangat semua tuh.... aku cuma ingat nak bli hard disk ngan brg2 yg berkaitan ngan study aku... (,")


Aku bukan apa... first2 ne ja yg perlu byk duit... lpas tuh... duit cket pon xpa.... makan cukup..... bukan bermakna xda duit pun xpa... duit tu perlu laa.... huhuhu.... aku belanja hari2 rm1.50 atau pun 2.50... mahal cket... rm4.50... apa aku beli??? aku ptg2 suka pekena milo ais... rm1.50... kdg2 aku satisfied dgn harga rm1.50 sbb gian dah lepas.... tapi kekadang tu x.... sbb... blom smpy syok... dah abes milo...huhu... bengang gak la... hahaha.... kdg2 aku klaparan d waktu petang... so, aku g beli pisang goreng... =) kdg2... bila nasib baek... dapatla yg still panas... ada masa tuh... aku dapat yg sejuk... wargh! x best langsung.... huhuhu.... pernah satu kali tuh... aku sanggup g jalan2 dlu.... sementara tunggu makcik tuh g goreng tuh pisang.... hahaha..... best gilerr masa dapat pisang goreng panas... haha... pisang goreng ka... goreng pisang ka... lantak la... aku dah malas nak tanya abah mana satu yang betul... hahaha.... yang penting... makan... hahaha...sbb tuh la jd rm2.50... pisang goreng rm1... milo ais rm1.50... kdg2...(brapa byk kdg2 la...) mlm2 dyorg kak ayu suka ajak g bli burger.... aku apa lae.... bila mana aku kelaparan....(aku suka makan... tapi bila time lunch or dinner... aku makan cket je...haha) aku join r bli burger.... pilihan aku 1 ja... Burger daging cheese...harga???? rm3 je... tapi malam pun kdg2(haizz... kdg2 lagy...haha) kak ayu ne kdg2 ada sama gak ngan aku... gian minuman.. haha... tapi minuman laen la... dya suka kopi ais.... aku milo ais.. hahaha... n itu la yg mnyebabkan perbelanjaan aku meningkat d malam hari... :P 

oke... sambung balik ceta aku tentang hari ni... lepas aku bangun... aku g la mandi.... then, aku online... mncari info tentang assignment..huhuhu... then, aku makan... oke la makan... nasi bungkus jewp.... trus... lpas makan... aku on9... dan lpas tuh aku ngantuk gegila.... then aku titow... :) tym2 aku syok titow... kawan call... huhu...potong stim btul.... aku pantang bila aku titow d ganggu... aku nak sambung titow blek da x bleh dah... nak wat cmana... dah ilang mood nak tido...huhu..... aku pun g on9 lae..... then, mlmnya... bru makan... aku jarang kuar bilik... yelaa... segan aku ngan abg Fazri, anak makcik aku... haha... orgnya cmana??? org nya xde la tinggi mana.... rendah sgt pun x gak... oke2 je... kiut? hensem? entah... aku nee x panday nak describe owg... haha.... aku cakap kiut kang... salah... cakap ensem kang salah gak... tapi aku tengok... comel laa... hahaha...ada jua anak makcik aku yg girl... tapi.... x sebaya ngan aku... budak tuh baru form 2.... sama ngan adik aku yg d umah... nma anak makcik aku yg girl tuh suriani... tapi kna pggl suria or adik... abg fazri pun kdg2 kna pggl adk gak.. haha...

Tadi time aku dok sibuk kesedapan makan jambu air... haha... ada call la pulak..huhu... aku pun stop jap makan jambu... then, angkat call... ceta3... then ketawa2... then abes...haha... lpas makan tuh... aku online jap... then, kna panggil lae mkn mlm... aku ngan suria je yg makan... makcik aku just mratah sayur... abg fazri lak cbuk makan jambu...haha... lpas makan baru aku g mandi... fuhh... segar siot... then, aku g on9 dan sampaila sekarang... line pandai oke...pandai bengong... hahaha.... neway, aku bersyukur gak la.... dapat on9... buleh gak aku update blog aku nee... sebelum ianya bersawang... hahaha... dulu... aku x rajin nak update blog aku sebab... aku malas... hahaha... sekarang... x tawu napa... aku jadi rasa cam best lak nak update blog... posting entry yang entah apa2... hahaha... secara peribadinya.... aku ada minat ngan budak uni aku... tapi... xmaw la cakap siapa... haha... n now... aku x tawu betul or x... ada 1 org yg aku knal... cakap yang dya admire aku... actually dya xde la cakap... tapi ada aku tgk post dya ari tuh d fb... dan aku tengok komen2 tuh... cam aku taw sepa... aku pun... ya Rabbi.... macam x percaya laa kan... yelaa... lau sebelum nee.... d mana2 tempat aku pegi.... org x pernah sedar akan existence aku... ahahaha.... aku x popular mana pun... hahaha.... sepa la aku ne kan??? ahahaha....


Aku x la caya bulat2 apa yang dya cakap.... tapi..... kalau apa yang dya cakap tuh betul2.... mmg gila larg weii.... sebab.... aku x berkenan dgn dya... huhu... bukan apa.... i never being like this.... dya xde la mention nama aku.... tapi aku boleh taw sepa.... sebab... urmm..... sebab aku taw laa...huhu... maybe sebab aku berkawan dgn awek2 chantek n comel... so, existence aku pun d sedari laa kan??? ahahaha.... lawak seyh.... (haram x lawak...)

Rasanya.... aku dah berceloteh macam mak nenek dah... haha.... aku nak g tido dlu ah... ngantuk.... Kawan aku pun dah dua tiga kali suh g tdo...haha Gudnite readers! (macam laa ada owg baca... hahahaha) Selamat tengah malam... :)

Assalamualaikum....^^


No comments:

Post a Comment