Blogger Templates
I'M NEW TO BLOGGING... SO, DO FOLLOW AND TEACH ME OKE.... JANGAN JUST VIEW AJE... FOLLOW LA.... HEHEHE... :D

Wednesday, 4 May 2011

BLoG... BLoG... BLoG... (^__^)v

Alhamdulillah... akhirnya siap jua blog q yg x seberapa neyh... Before diz, aku memang dah ada blog... tapi entahlah... blog yang lama tu aku x tw nk bwat apa lae dah... Ada yang kata, buat blog nee xdanya memenatkan... tapi tidak bagi aku... penat aku buat blog nee... edit itu... edit ini... kasi oke yang itu.... kasi oke yang ini... n lastly... siaplaa blog aku yang comel (kononnya laa) nee... aku ada banyak benda nak share... tapi.. aku tkut... out of topic nanti... hehehe... aku nee still lae bertatih untuk blogging nee... alhamdulillah... setakat nee... ok gak laa bagi aku blog aku nee...hehe... even tak se smart blog org laen... tapi aku brsyukur apa yg aku ada... and aku excited sangat2 bila blog aku on da way mo siap... siapa x excited kan... aku buat blog nee hanya bergurukan tutorial blog.... nasib baek.... :) berpeluh juga laa tem buat nee blog... hehe... ada masanya aku rsa nak nangis ja bila apa2 yg aku try x jadi...huhu... tapi... usaha tangga kejayaan... aku try balek2... then... wuhuu.... alhamdulillah... jadi... :D

3 comments:

  1. congrats kazen...
    bh..bnykn mnta ajar dr blogger2 otai...
    kenikmatan blog akn t'rasa klu sndiri aktif ngan blog..
    hepi blogging...

    ReplyDelete
  2. thanx 4 da comment... do teach me kae...:)

    ReplyDelete