Blogger Templates
I'M NEW TO BLOGGING... SO, DO FOLLOW AND TEACH ME OKE.... JANGAN JUST VIEW AJE... FOLLOW LA.... HEHEHE... :D

Friday, 6 May 2011

PLKN oooo PLKN...

Erm... nee kaly aku mo chap fsl PLKN... tggl 10 hari(mula hari nee) ja lae aku d umah... then... PLKN mariii.... X jauh mana pun... sana nuh Sipitang... Aku dapat PLKN 2nd intake... Macam2 aku rsa... ada msanya, aku excited, ada masanya aku cdey, ada masanya aku nervous.. dup dap dup dap jantung aku.... hari berganti hari... aku kdg2 rsa cm xmo c tggl umah... bukan apa.... aku x sanggup nak tgglkan umi aku... org  laen aku x kesah.... babai laa.... hehe... umi aku adalah org yg paaaaaaaaling aku rpat sepanjang aku bergelar lepasan SPM...(Tapi aku bkn penganggur kae..haha) aku rsa excited coz aku terpilih p plkn after abg aku ndak terpilih...boooo..... hehehe... endak baaa.... mntak ampun mntak maap abg ku... hehehe.... ermm... p plkn nee aku tda kawan.... then nanti... bermulalah sesi mencari kawan.,... huhu... 3 bulan x lama.... aku dah janji ma kwn aku... after aku plkn... aku xmo lae cengeng2... preparation mo p plkn nee aku anggap cam mo p hostel... tapi... kwn aku yg 1st intake chap.. tepayah bwa byk bju... n aku apa lae... hurraay... xpyh bwa baju manyak2... itu sda bgus... hehehe... bleh save penggunaan serbuk pencuci kain nanti.. hehehe... aku hepi arr juga coz aku x p plkn jauh2... klu ada apa2 brg yg aku perlu, aku bleh mnta abah hantarkan...:) aku kdg2 takut gak arr... mna laa tw nnt jd apa2 yg x baek...huh... mnta simpang malaikat 44...Na'uzubillah min dzalik... huhu... Tapi.. aku c sedap ja aty aku... nervous jangan cakap laa... 16 May semakin hampir.... aku semakin nervous... macam2 aku terpikir... kdg2 rsa cm mo c cpat msa tuh... spaya cpt abes.... hohoho....

No comments:

Post a Comment